Update

Jaha. Jag har varit lite dålig på att uppdatera på sista tiden, kanske för att jag inte har haft nått kul att skriva om.
Igår va iaf Marie ute med sina polare, och jag satt hemma med Iliaz och Joel och spelade skate2.
Idag ska jag äntligen skejta lite. Har planerat att göra det i typ 1 månad nu men det blir aldrig av, kanske för att man har en massa annat att göra nu när man är förleder och så. Antingen jobbar men eller så är man hemma med familjen, finns inte så mkt tid för annat tyvärr. Jag ska iaf hem till Dennis i Knivsta nu på morgonen sen drar vi nog till Uppsala.
Iliaz är för övrigt mkt bättre nu. Han hade en ett par tuffa dagar i början på veckan då han fick ligga på sjukan, men nu både andas han och äter mkt bättre. SKÖNT!! Inte kul när ens barn blir dåligt och måste in på sjukhus och skit.
Nu ska jag nog väcka marie så jag kan dra iväg(btw, kom hon hem vid 6 i morse:D haha, somna på bussen så hon åkte tillbaka till handen igen:) så kan de gå bebe<3)

Ja... Nu är vi på sös igen. Hårt varit här...

dsc00218 (MMS)

Ja... Nu är vi på sös igen. Hårt varit här sedan 9 i morse. Iliaz får inte allt syre han behöver. Äter lite bättre gör han dock. Jag tror vi måste stanna över natten, men vi får se vad doktorn säger.


Nu är vi tillbaka på sös. Iliaz och förmod...

dsc00214 (MMS)

Nu är vi tillbaka på sös. Iliaz och förmodligen jag med, kanske marie, har fått nått som heter RS-virus. Mer vet jag inte just nu. Måste fråga om jag måste stanna hemma från jobbet med. Skriver mer senare.


Nu sitter vi på sös och väntar på vår...

Nu sitter vi på sös och väntar på våran tur. Iliaz är lite krasslig i halsen och hostar, och då tyckte hon vi pratade med på vårdguiden att vi skulle åka till akuten. Det är tydligen viktigt att dom inte har slem i halsen och han är så liten. Hoppas jag hinner tillbaka till jobbet. Behöver ju alla timmar jag kan få.


Har poserar kalmar vid våran nya spis, som...

dsc00212 (MMS)

Har poserar kalmar vid våran nya spis, som för övrigt är jätte varm:)


Nytt i fickan

Har bestämt mig för att att göra det!! Köpa en Ipod Touch(32gb). Kostar typ 3k men det är det värt, spenderar typ 2 timmar varje dag på att komma till jobbet och hem så jag känner att jag vill ha nått som jag kan sitta och glo på film/lyssna på musik på.
Min gamla Ipod(Classic80gb) kommer jag sälja. Konstaterade att man inte kan sitta på bussen och se på film på den, bilden blir lika stor som min tumme. Så för att kompensera i ekonomin så kommer jag nog inte att köpa en ny mobil sim jag har varit sugen på nu ett tag. Man kan ju inte få allt:) Och NEJ jag vill INTE ha en Iphone!!!

Ny dag, nya tag

Najs väder som fan idag!!! Kul att man ska jobba, och att på min lediga dag på söndag kommer det säkert regna eller nått.
Bra är det iaf att när jag kommer till jobbet idag så kommer vi ha en ny spis!!! Kul för mig som kör garnityr-stationen idag!! Så det kommer en bild på den senare idag:)
Nu ska jag spela lite innan jag drar till jobbet, Marie och Iliaz har gått på promenad med jessica så jag har lite tid solo här hemma(ganska skönt faktiskt).

Så här ser kalmar ut när han jobbar.

dsc00211 (MMS)

Så här ser kalmar ut när han jobbar.


Tävling.

Jag är med och tävlar om en vara för upp till 300 :- ifrån pingpongbarnkläder! Klicka här och var med du med!
Om jag vinner vill jag ha en svart baby louge jacka för 299:-

Ge mej en sånhär. Så gör jag vad ni vill:)

dsc00205 (MMS)

Ge mej en sånhär. Så gör jag vad ni vill:)


Uppe men tuppen

Jag och Iliaz har gått upp lite tidigare idag, så mamma ska få sova lite. Så nu ligger han och sprattlar och "pratar" här bakom mig. ASBRA väder idag, har vart hela veckan. Snart blir det årets första ute-serverings öl:)
Kanske på det lokala haket på lördag eftermiddag.

Skön bild

Hittade en så jävla rolig bild som jag bara va tvungen att lägga upp:D

Iliaz

Såhär söt är Iliaz idag. Jag lyckades nästan fånga ett leende med kameran.
Vi va på BVC idag men, och hade läkarundersökning, kollade lungorna och hjärtat på lillkillen, och allt va bra.
Han väger idag 5,7kg och är 58cm lång.

Svårt

Vad ska jag blogga om?? Vad vill ni höra undrar jag. Jag kan tjata om mina bilar hur mkt som helst, eller hur synd jag tycker om mig själv för att jag är förkyld, eller hur trött jag är på alla som ringer mig och vill sälja skit.
Ringde en kille idag som tyckte jag skulle lämna in bilen för att se om det är nån rost inne i bilen.... Känns ju jävligt nödvändigt.
Marie har varit och tränat idag med, tänkte att jag och Iliaz skulle Ha mysigt själva ikväll istället, men han sov hela tiden idag igen. så jag satt och spelade "Anno 1404" tills Marie kom hem. Sen lagade jag mat för att hon va hungrig som tydligen va äcklig. Pannbiff med löksås. Hackade ner lite paprika i biffarna men det skulle jag inte ha gjort.
Jaja, jag ska sluta gnälla, känns ju som att inget går åt det håll jag vill. Eller ja.. vi har bara 5266kr kvar att betala på våran kretaresa:)
I morgon ska jag jobba så för se om jag uppdaterar då(om nått kul händer).

Den där bilen...

Den där bilen jag har i garaget som jag så gärna vill köra igen drar mig till vansinne.... Jag har valt att göra så mkt söm möjligt själv med bilen. Platsen jag har att göra det på är ett kall garage som jag delar med 3 andra(jag har egen port iaf), som står direkt på asfalten, dåligt med ljus och alla mina värktyg ligger i en enda stor hög i skuffen på bilen. Sen är det själva uppgiften... Skruva ner en växellåda som väger 100kg(själv), skruva bort allt runt motorn i motorrummet, komma ihåg vart allt satt och sen skruva dit skiten igen(själv), lista ut hur drivaxlarna ska skruvas bort. Och allt ska göras utan att nånting gör sönder, för då blir det dyyyrt.
Jag har iaf beslutat att jag ska lämna bort jobbet till nån som kan och har tid(Skylinemecken), annars kommer bilen bli stående och rostar bort. Så det kanske finns hopp fortfarande, att jag en dag ska kunna ta den till jobbet.

Update

Har inte haft tid att blogga nu på ett tag, och det för att jag har jobbat hela helgen. I dag iaf har jag inte gjort ett skit, Marie gick och tränade vid 6 och innan det skulle jag skruva med bilen. Jag han öppna garage porten, klia mig i huvudet och fråga mig själv "hur ska jag göra det här då???", sen va klockan typ kvart i 6. Då hade jag stått där i en timme och inte gjort ett skit typ. Förutom att dra sönder 2st skruvar till katten som hade rostat sönder.
Sen när Marie hade gått och tränat så tänkte jag att jag och Iliaz skulle ha lite tid och sitta och mysa bara han och jag, men så fort Marie hade gått så somnade han och sov ända tills hon kom in genom dörren igen.

Sommaren är här?

Ett täcken på att sommaren är på väg är ju när man får sätta på sommardäcken på bilen. Lägger upp en bild på våran "bruksbil" efter jag skruvade på sommardäcken. Som jag köpt nyligen. Snyggiga 17tummare med braiga däck, 3 lappar bara. fast då fick vi åka en bit för att hämta dom. De va det lätt värt!!:D
Volvo V70R BTW;)

Uttråkad?

Jag undrar om Marie har tråkigt på dagarna när jag är på jobbet??
Efter hjulinställningen på bilen som vi hade idag, så åkte vi hem till Jessica och Leon för att hämta lite kläder..
Det här kom vi hem med.... Pluss en IKEA kasse med en gåstol! Och det Marie sa var att "nu har jag nått att gära iaf"... Jo det kan man ju säga om man ska gå igenom allt det där och vika ihop och lägga i stl-årdning.
Jaja det är väll bra antar jag, vi slipper ju köpa kläder själva. På vissa plagg satt ju tom prislappen kvar...

Nybadad

Nu har vi precis kommit upp ur badet. Marie sitter och glor på Criminal Minds, Iliaz ligger och "jolrar" på golvet och jag tänkte lira lite dataspel;)   (Anno 1401)
Ja det stämmer, jag spelar ganska mycket data och tv spel. I like it!!:D
Så här ser Iliaz ut när hanär nybadad:)
Tycker nästan att han är lite lik sin kusin Bastian. Eller vad tycker ni??

Middag

Vi 3 va till Restaurang TVÅ och käkade med kalmar idag. Va ju tvungen och kolla läget på maten nu när Jonas har börjat som "köksis" där. Maten va jävligt grym faktiskt. Käkade oxfilé men potatis och karljohan terrin, och rödvin och fikon reduktion. Nice.
Jonas kommer se oss igen kan jag ju bara säga:D

Äntligen!!

Nu har vi äntligen bokat våran utlands-semester!!! Kreta blev det till slut, och vi ska bo på ett hotell som heter Atrion.
Så nu har vi nått att se fram imot, den 17 september i år drar vi så det är ju ett tag kvar. Får ju inte glömma att skaffa pass till lillen oxå. Avis???

Bokat och klart

Nu har vi äntligen bokat kyrkan... HAHA nej vi ska inte gifta oss(än), det är Iliaz som som ska döpas!
Så i mitten av juni i Västerhaninge kyrka kommer prästen kasta vatten på våran son.
Ni som är bjudna kommer få ett liten inbjudningskort i brevlådan inom en snar framtid.
Håll utkik!!

Jobb

I morgon jobbar jag "heldag"(9-01) igen. Skönt är iaf att det är röd-dag så jag kan ta bilen in.
Både parkering och tullen är gratis på helgerna.
Blev heller inget skruvade på den förbannade bilen i helgen heller, men det ska jag ta på torsdag.
Jag va ju långledig i helgen men tiden bara försvan. Nån annan som känner så?
Fastnade iofs framför FF13(Final Fantasy13) i typ 5 timmar idag så det förklarar ju en del;)
SÅÅ JÄVAL BRA SPEL ASSÅ!!!!:D

Grabben 2 månader idag.

Vi ska inte bli sånna föräldrar som firar sitt barn var annan månad, men lite roligt är det ju iaf att Iliaz "fyller" 2 månader idag.
Han bara växer och växer, gör inget annat än äter.

Sugen?

Blir lite sugen när jag ser klipp som dethär:D Skejtsugen alltså. 

Kommer den bli klar?

Min sommar bil är trasig... Jag hoppas jag hinner få ordning på den innan sommaren är slut.
Problemet är att den bara går på 3 cylindrar(av 6!) eller dom 3 saknar komp.
Bilen är en Nissan skyline R32 GTR från 1993.
Jag håller nu på att lyfta ur motorn(själv) så jag kan lämna in motorn och få den "reparerad".
Jag har köpt nya smidda kolvar och har ett motorblock som är uppborrat, så jag ska bara få ur
motorn och byta block/kolvar. Sen är det "bara" att tuta och köra:D

Fast

Har längtat efter det här spelet ett bra tag nu, och jag har inget annat att säga om det mer en att DET ÄR SÅÅÅ J'VLA BRA!!!!!!!!
Om jag kunde skulle ja sitta dygnet runt;)
Det är alltså Final Fantasy XIII jag pratar om!!!
Ska ta ca 40h att springa igenom, så för mej lär det ta typ 100:D

Lite extra pengar sitter aldrig fel:) en 1...

dsc00183 (MMS)

Lite extra pengar sitter aldrig fel:) en 14 timmar lång dag känns genast mkt bättre. 3k i driks i mars


RSS 2.0